Krankzinnige processen

Op eerste gezicht een vreemde titel. Waar gaat dat naartoe en wat heeft het met Heemskerk Advies te maken? Ik ga het u duidelijk maken. Het is zelfs vrij simpel te noemen.

Einstein definieerde krankzinnigheid als volgt: “hetzelfde blijven doen, maar andere resultaten verwachten”. Dit komt ook vaak voor in processen binnen organisaties. Lukt iets niet? Dan proberen we het gewoon nog een keer. Vaak worden dan dezelfde processen en handelingen doorlopen en het resultaat zal niet snel verschillen van eerdere resultaten.

Heemskerk Advies helpt u inzichtelijk te maken hoe processen binnen uw organisatie verlopen en zouden moeten lopen. Wij helpen u om te zorgen dat u niet “krankzinnig” bezig bent. Wij denken met u mee en optimaliseren uw processen. Neem contact op met Heemskerk Advies voor de mogelijkheden voor uw organisatie.