Training

Heemskerk Advies kan voor u de volgende trainingen verzorgen:

Ambassadeur van de organisatie

Komt u (of uw medewerkers) tijdens uw werk veel in contact met klanten? Uw medewerker is het visitekaartje van uw bedrijf, zij verkopen uw bedrijf aan de klant of zakenrelatie. Vaak hebben medewerkers niet in de gaten dat zij doormiddel van hun gedrag invloed kunnen uitoefenen op uw klanten en zakenrelaties. In deze training wordt er gekeken naar de houding en gedrag van uw medewerkers. Er wordt gekeken naar de uitstraling van uw medewerkers, is een klant of zakenrelatie welkom of worden zij (onbewust) weggekeken?
Meer informatie Ambassadeur van de organisatie

Professionele veerkracht

Het is steeds vaker in het nieuws, er is een direct verband tussen gezonde werknemers en een gezonde organisatie. Op basis van wetenschappelijk onderzoek kunnen wij een aantal handvatten aanreiken om een goede balans tussen werk en privé te realiseren.
In sommige werkvelden krijgen mensen veel te maken met klanten die soms met ernstige verhalen komen. Hoe zorg je er voor dat je een dergelijk verhaal niet mee naar huis neemt? Hoe kun je sterk in je schoenen staan? Beroepen waar je aan kunt denken zijn: klantmanager bij een gemeente, bijzonder opsporingsambtenaar, budgetcoaches, re-integratiecoaches, trajectbegeleiders, pedagogisch medewerkers etc.
Wij bieden de deelnemers aan deze training een aantal handvatten om gezond te blijven werken en om te gaan met ernstige verhalen van klanten.
Meer informatie Professionele veerkracht

Projectmatig werken
Binnen veel organisaties wordt in projecten gewerkt, maar wat is projectmatig werken nu precies? Wat is een project? Welke taken zijn er binnen een project en wat wordt er eigenlijk van wie verwacht?
Meer informatie Projectmatig werken